Werken bij Yellowhawk

Gemotiveerde mensen op de juiste plek: dat is het geheim van ons succes. En omdat deze aanpak zo goed werkt, blijven we maar groeien. Als bedrijf, maar ook als individuen. Daarom versterken we ons team graag met like-minded collega’s. Groei je met ons mee?

Teamuitjes en jaarlijkse incentivereis Kantoor nabij CS Tilburg Opleidings- en groeimogelijkheden

Aangenaam!

Wij zijn Yellowhawk, een online performance marketing agency. We zijn een jong bedrijf met grote ambities, gevestigd in hartje Tilburg. Voor o.a. MR MARVIS, Otrium en Huisdieren.nl realiseren we maandelijkse groei. Dit doen we door schaalbare online marketing toe te passen. Onze focus ligt hierbij op het bouwen, beheren en optimaliseren van Google Ads en Facebook campagnes. 

Als startup zijn we nog relatief klein waardoor er volop kansen zijn voor jou om met ons mee te groeien. Momenteel zijn we met z’n zessen: groei jij met ons mee?

Ervaren campagne manager

Je hebt de ambitie om zelfstandig te werken voor grote merken, je ‘ademt’ online marketing en je gaat doortastend te werk om maximaal resultaat te realiseren.

Bekijk vacature
Image

Junior campagne manager

Als junior campagne manager werk je in een team aan grote projecten en start je met een eigen portfolio met verschillende opdrachtgevers en doelstellingen, met als gemeenschappelijke deler groei.

Bekijk vacature
Image