Werken bij Yellowhawk

Gemotiveerde mensen op de juiste plek: dat is het geheim van ons succes. En omdat deze aanpak zo goed werkt, blijven we maar groeien. Als bedrijf, maar ook als individuen. Daarom versterken we ons team graag met like-minded collega’s. Groei je met ons mee?

Teamuitjes en jaarlijkse incentivereis Kantoor nabij CS Tilburg Opleidings- en groeimogelijkheden
"Bij Yellowhawk krijg je direct ownership op verschillende accounts. Dat geeft mij vertrouwen en de ruimte om me echt te specialiseren." Tim, online advertising specialist

Aangenaam!

Yellowhawk is een online marketing agency gevestigd in hartje Tilburg. We hebben een sterke groeiambitie en hanteren een bewezen performance-aanpak die zorgt voor online succes bij onze opdrachtgevers. Bedrijven die begrijpen dat marketing géén korte spint is, maar een marathon. We gaan er als bureau voor om telkens het onderste uit de kan te halen. Dat zoeken we ook in onze medewerkers.

Onze opdrachtgevers stellen ons in staat om jou voldoende uit te dagen: geen campagne is hetzelfde. We zijn een platte organisatie met een hoge onderlinge betrokkenheid. Bij ons werk je samen met ondernemende, gedreven specialisten die het beste in elkaar naar boven halen en samen successen vieren. Bij Yellowhawk krijg je direct ownership op accounts, ongeacht je niveau. Regelmatig organiseren we (sport)activiteiten en borrels, maar het hoogtepunt van het jaar is toch wel de legendarische trip naar het buitenland.

Vacatures

Stage: Marketing & Communicatie

Interesse? Solliciteer direct onderaan deze pagina!

Solliciteer direct

  • Schrijf in maximaal 200 woorden een korte toelichting.