Think big, start small…

Kleine veranderingen dragen vaak bij tot enorme online resultaten. Daarom denken we bij Yellowhawk groot, maar starten we klein. Zo creëren we een kostenefficiënte aanvliegroute voor nieuwe opdrachtgevers en kunnen we leren van online bezoekers voordat we daadwerkelijk gaan uitbouwen.

Samen het fundament uitbouwen, inspelen op kansen en continu sturen op meetbaar resultaat. Dat is de kracht van Yellowhawk. Klaar voor de start?

Performance marketing ® – Elke activiteit dient bij te dragen aan meetbaar resultaat

Scroll down
De route naar online succes:

Zo helpen wij nieuwe opdrachtgevers

Start traject

Stap 1 - Klantbehoefte

Om jouw online doelen te bereiken moet je eerst weten waar je staat. Dat is het vertrekpunt en dat bepaald de volgende stap in de online volwassenheid. De klantbehoefte stellen we hierbij centraal; Voor opdrachtgevers draait het om kwalitatief resultaat, wat zijn je groei ambities? Wanneer is online marketing succesvol? Voor je potentiële eindklant denken we na hoe we waarde kunnen toevoegen; Hoe kunnen we helpen, inspireren of informeren?

Stap 2 - Leren

We ontwikkelen een nieuwe strategie en gaan live met eens sterk fundament aan marketing kanalen. Doordat we alles meetbaar maken kunnen we exact inzien of de aanpak het gewenste effect heeft. We behouden grip op de volledige uitrol van de strategie, borgen het rendement en creëren inzicht in online gedrag.

Stap 3 - Samenwerken

Je hebt wekelijks persoonlijk contact met onze consultants over de resultaten. We zijn voor veel opdrachtgevers het digitale verlengstuk van de organisatie. Naast marketing, adviseren we ook over de positionering, product / market fit en de website. Waarom? Omdat al deze factoren invloed hebben op het uiteindelijke resultaat wat we genereren.

Stap 4 - Uitbouwen

Experimenten is het nieuwe innoveren. Wanneer we voldoende zicht hebben op wat wel en niet werkt is het tijd om de volle potentie te benutten. We zetten alle activiteiten in en gaan het fundament uitbouwen. Tussendoor vieren we samen de successen.

De route naar succes

Onze succesvolle performance marketing aanpak borgt een continu proces van leren, verbeteren en meten. Zo bouwen we samen aan online succes!

Nog vragen?

Is elke organisatie geschikt voor de performance aanpak van Yellowhawk?

Ja, in feite wel. We richten ons zowel op B2C als B2B organisaties. Wel verwachten we dat je als organisatie gelooft in ‘online’.

Mijn website is aan verbetering toe, is het wel verstandig om te starten met performance marketing?

Je website is een cruciaal onderdeel in de gehele funnel en heeft impact op het overall resultaat wat we vanuit marketing genereren. Wij zorgen dat je website 100% gereed is om te converteren. Is je website aan vervanging toe? Dan helpt onze partner 2manydots je graag verder.

Hanteren jullie een minimaal mediabudget?

Wij zijn er voor elk type organisatie. Echter hanteren wij een minimale mediabudget ondergrens van € 500,- per maand. Dit staat los van de werkzaamheden die we verrichten.