Klaar voor de start?

Als organisatie geloof je in ‘online’. Je bent op zoek naar een echte specialist die verantwoordelijkheid neemt en je kan helpen met het online doel wat je voor ogen hebt. Je wil er op vertrouwen dat het goedkomt en niet alleen tijdens de start persoonlijk contact, maar vooral ook daarna. De investering die je als organisatie doet, dient in verhouding te zijn met het resultaat wat het oplevert. Dat begrijpen we. 

Wij zijn de online partner die je business écht gaat doorgronden en daardoor gaat begrijpen. Er is namelijk geen one-size-fits-all oplossing. Benieuwd naar onze aanpak? 

Scroll down
De route naar online succes:

Zo helpen wij nieuwe opdrachtgevers

Start traject

Stap 1 - Klantbehoefte

Om jouw online doelen te bereiken moet je eerst weten waar je staat. Dat is het vertrekpunt en dat bepaald de volgende stap in de online volwassenheid. De klantbehoefte stellen we hierbij centraal; Voor opdrachtgevers draait het om kwalitatief resultaat, wat zijn je groei ambities? Wanneer is online marketing succesvol? Voor je potentiële eindklant denken we na hoe we waarde kunnen toevoegen; Hoe kunnen we helpen, inspireren of informeren?

Stap 2 - Leren

Kleine veranderingen dragen vaak bij tot enorme online resultaten. Daarom denken we groot, maar starten we met een klein fundament aan marketing kanalen. Zo creëren we een kostenefficiënte aanvliegroute en kunnen we leren van online bezoekers voordat we daadwerkelijk gaan uitbouwen. Doordat we alles meetbaar maken kunnen we exact inzien of de aanpak het gewenste effect heeft.

Stap 3 - Samenwerken

Je hebt wekelijks persoonlijk contact met onze consultants over de resultaten. We zijn voor veel opdrachtgevers het digitale verlengstuk van de organisatie. Naast marketing, adviseren we ook over de positionering, product / market fit en de website. Waarom? Omdat al deze factoren invloed hebben op het uiteindelijke resultaat wat we genereren.

Stap 4 - Uitbouwen

Experimenten is het nieuwe innoveren. Wanneer we voldoende zicht hebben op wat wel en niet werkt is het tijd om de volle potentie te benutten. We zetten alle activiteiten in en gaan het fundament uitbouwen. Tussendoor vieren we samen de successen.

De route naar succes

Onze succesvolle performance marketing aanpak borgt een continu proces van leren, verbeteren en meten. Zo bouwen we samen aan online succes!