Image

VOOR WIE
ZIJN WIJ ER?

E-commerce of leadgedreven?
We zijn een bureau die gaat voor de langetermijnsamenwerking. Echter zijn we er niet voor iedereen. Als bureau willen we graag impact maken met performance marketing voor opdrachtgevers: 

Met een sterke groeiambitie

Wanneer de opdrachtgever verlangt naar groei en ons hier de mogelijkheden voor geeft gaan wij er met plezier mee aan de slag. Bij elke opdrachtgever maken we voordat we starten een groeiprognose, die in relatie staat met het spendlevel model. Op deze manier geven we de opdrachtgevers direct inzicht in de mogelijke groei die kan ontstaan. 

Met een schaalbaar business model

Naarmate de tijd vorderde kwamen we erachter dat Performance Marketing extreem goed aansluit bij organisaties die een schaalbaar bedrijfsmodel hebben. Met schaalbaar bedoelen we dat Performance Marketing altijd in relatie staat met het bedrijfsresultaat, en andersom. 

Waarbij marketing een cruciaal onderdeel is van het succes van de business

Wanneer er naar marketing wordt gekeken als een stimulans van bedrijfsresultaat, wordt het een cruciaal onderdeel voor de verdere groei en ontwikkeling van een business. 

Die geloven in online

Het is niet aan ons om de potentie van online mogelijkheden inzichtelijk te maken – wij starten een niveau verder. De samenwerking met een bedrijf start wat ons betreft als je begrijpt wat de potentie is van online marketing.

Image

SAMENSTELLING VAN HET TEAM

Ons team bestaat uit een mooie club aan performance specialisten. Alle performance marketeers hebben een generalistische kennis omtrent alle advertentiekanalen en ieder met een eigen specialisme. Naast het team aan marketeers hebben we een GTM tagging specialist: zo hebben we voldoende slagkracht om opdrachtgevers in relatief korte tijd op te schalen!

Samen met onze opdrachtgevers bouwen we een partnership op. Dat betekent persoonlijk contact, samenwerken en kennisdelen. Performance marketing is tenslotte géén korte sprint, maar een marathon.

MAAK KENNIS MET DE HAWKS

Image

Bob

Online marketing specialist

Image

Manon

Online marketing specialist

Image

Roy

Online marketing specialist / Co-founder

Image

Cristel

Content marketing specialist

Image

Chris

Online marketing specialist

Image

Tim

Online marketing specialist

Image

Sjors

Online marketing specialist / Co-founder

Image

Rico

Online marketing specialist

Hooked on you

Audit van je marketing?

Ben jij klaar voor de next step of vallen je huidige marketing resultaten tegen? Wij verrichten graag een marketing audit voor jouw business en campagnes. Met een audit kijken we naar de essentiële zaken die noodzakelijk zijn voor groei. Denk daarbij aan een goede inzet van het advertentiebudget en je huidige campagne-prestaties op basis van je succesfactoren. We kijken of je de juiste data verzamelt, hoe je eventueel jouw ROI kunt verbeteren en welke kansen je mist.

Image

STRATEGIE EN GROEIPROGNOSE

Om tot een goede groeiprognose te komen ontvangen we graag input vanuit onze opdrachtgevers. Vaak vragen we vanuit e-commerce naar het aantal huidige orders, de gemiddelde orderwaarde en de gemiddelde productmarge. Dat bepaalt o.a. wat een nieuwe klant mag kosten. Ook nemen we eventuele beschikbare budgetten en de groeiambitie mee als uitgangspunt.

Meestal hebben we te maken met twee verschillende groeiprognoses. De een is gebaseerd op toename in winstgevendheid (Return On Advertising Spend) en de ander is gebaseerd op groei in volume (Costs Per Acquisition). Voor elk vraagstuk maken we een doorvertaling vanuit een businesscase naar een groeiprognose.

Ontvang een mediaplan op maat

Vind je het lastig om te bepalen welke advertentiekanalen je dient in te zetten om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen? Voor de start van elk project maken wij een maatwerk mediaplan op basis van jouw doelstelling. Dit plan is gebaseerd op het See, Think, Do, Care” model en geeft inzicht in welke fase van het online oriëntatieproces we welke performance kanalen inzetten. Daarnaast is het op basis van dit plan duidelijk wat je als resultaat kunt verwachten!

Image
Image
Image
Image

WAT GAAT
HET KOSTEN?

Het spend-level model

Yellowhawk is de enige agency waarbij het verdienmodel in relatie staat met de groei die wij realiseren voor opdrachtgevers. We hebben hiervoor ons eigen spendlevel-model bedacht.

Start

De kosten die je betaald bestaan bij de start uit een vast maandelijks bedrag. Deze worden bepaald op basis van je bedrijfsmodel, je groeiambitie, de hoeveelheid advertentie kanalen en de maandelijkse advertentie-spend.

Hetzelfde belang

Wanneer we het eerste spend-level hebben behaald, zijn we meestal een aantal maanden verder. Dit betekent voor ons resultaten waarmaken en investeren voordat we daar direct meer uren voor rekenen.

Accelereren

De doelen die we willen behalen zijn altijd groei-gedreven en hebben altijd als uitkomst dat er meer advertentiebudget gespendeerd wordt. Het is immers alleen verantwoord om meer budget te investeren als de resultaten daar naar zijn.

Deze merken zijn ‘Hooked’