Alles draait om meetbaar resultaat

Yellowhawk is specialist in performance marketing. Samen met onze opdrachtgevers werken we graag aan één gezamenlijk belang… Maximale online groei!

Duidelijk meetbaar resultaat Een datagedreven aanpak Focus op online groei

De ambitie om te groeien

Kleine veranderingen dragen soms bij tot enorme resultaten. Het beste resultaat staat voorop, maar hoe bereik je dat? Het betekent enerzijds je écht verdiepen in de behoeften van de eindklant en de doelen van de opdrachtgever. Anderzijds is het een combinatie van de juiste strategie en aanpak.

In de praktijk betekent dit dat we verantwoordelijkheid nemen op de gehele online funnel van onze opdrachtgevers; de propositie, klantwaarde, online marketing-inzet en de website. Dat maakt ons géén marketeers, maar consultants. Al deze factoren drukken namelijk op de uiteindelijke performance, de succesfactoren waar het allemaal om draait; de ambitie om te groeien.

Géén korte sprint, maar een marathon.

Samen met onze opdrachtgevers bouwen we een partnership op. Dat betekent persoonlijk contact, samenwerken en kennisdelen. Performance marketing is géén korte sprint, maar een marathon. Bij Yellowhawk begrijpen we dat.

Voordat we starten, zorgen we dat de website 100% gereed is om te converteren. Wekelijks of tweewekelijks sparren we over de marketing-resultaten met iemand binnen het bedrijf. Uiteraard vinden we het ook belangrijk om samen successen te vieren, daar doen we het tenslotte voor.