Culturele sector ♥ Yellowhawk

Méér bezoekers en ticketverkoop?

Meetbaar resultaat Communiceren op hetzelfde niveau Datagedreven

Behaal betere resultaten met performance marketing

Er zijn veel bureaus te vinden met online marketingexpertise. Maar als je wilt dat een samenwerking structureel bijdraagt aan de groei van je business, dan heb je een partner nodig die ook de dynamiek en nuances van je markt kent.

Yellowhawk heeft veel ervaring met het implementeren van performance marketing binnen culturele instellingen, organisaties en events. Wij doen dit bijvoorbeeld voor Dutch Design Week, Eindhoven Museum, het preHistorisch Dorp, Museum door de stad, STRP festival en voor de city marketing organisatie van Eindhoven; Eindhoven365.

De bezoeker centraal

De goed draaiende cultuurinstellingen vinden zich regelmatig opnieuw uit, vernieuwen hun aanbod, hebben actieve marketingprogramma’s en stellen steeds vaker de klant (bezoeker) centraal binnen online.

Een culturele instelling anno 2020 kan niet meer zonder slimme online marketing. Echter vereist dit een andere vorm van samenwerken, zowel intern als met externe bureaus. Performance marketing zorgt voor meetbaar en aantoonbaar resultaat en een datagedreven werkwijze die vaak nog ontbreekt. Andersom hebben culturele instellingen vaak prachtige en inspirerende content om mee te werken.

Een greep van onze opdrachtgevers

logo
logo
logo
logo