Route & Parkeren

Ons kantoorpand ligt midden in het centrum van Tilburg aan de Tivolistraat 50. Bezoek je ons kantoor dan adviseren wij de onderstaande route te nemen en te parkeren in één van de volgende parkeergarages.

50m van Parkeerterrein Faxx 100m van Tivoli/013 800m van Centraal Station

Met de auto

Wij zijn vanuit alle invalswegen goed bereikbaar. Doorgaans is het niet langer dan vijf minuten rijden vanaf de ringbaan. Je kunt ons kantoor het beste benaderen via de Spoorlaan om vervolgens te parkeren bij parkeergarage Tivoli/013.

Parkeren

Parkeerterrein Faxx
Start navigatie-app

Parkeerterrein Faxx bevindt zich op zo’n 50 meter naast ons kantoor. De parkeergarage is goed bereikbaar vanuit de richting Breda, Den Bosch en Eindhoven. Stel het navigatiesysteem in op het adres: Dunantstraat 32, 5017 KD Tilburg.

 

Parkeergarage Tivoli/013
Start navigatie-app

Parkeergarage Tivoli bevindt zich zo’n 100 meter van ons kantoor. De parkeergarage is goed bereikbaar vanuit de richting Den Bosch en Eindhoven. Stel het navigatiesysteem in op het adres: Achter de Heuvel 3, 5038 CW Tilburg.

 

Parkeergarage Pieter Vreedeplein
Start navigatie-app

Parkeergarage Pieter Vreedeplein bevindt zich op 150 meter afstand van ons kantoor. De parkeergarage is goed bereikbaar vanuit de richting Breda en Kaatsheuvel. Stel het navigatiesysteem in op het adres: Telegraafstraat 20, 5038 BP Tilburg.

 

Parkeergarage Heuvelpoort
Start navigatie-app

Parkeergarage Heuvelpoort ligt op 400 meter afstand van ons kantoor. De parkeergarage is een goed alternatief als je moet uitwijken naar een andere parkeergarage, bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk de Heuvelring bent ingereden (de cityring in Tilburg is eenrichtingsverkeer). Stel het navigatiesysteem in op het adres: Heuvelpoort 354, 5038 DW Tilburg.

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er staat een bushalte voor de deur (halte: Heuvelring). Daarnaast ligt Tilburg Centraal Station op slechts 800 meter afstand van ons pand. Vanaf Tilburg Centraal kun je gemakkelijk lopen of een van de vele bussen nemen.

Op de fiets

Bij ons kantoor bevindt zich een gratis en bewaakte fietsenstalling.