Image

78% van alle aanvragen dankzij Google Ads

Een heldere campagnestructuur

Steeds meer grenzen verlegd!

Image

Uitdaging

Ten eerste kon er door COVID-19 maar beperkt worden gereisd de afgelopen periode. De reisbranche heeft hierdoor helaas een flinke klap gehad. Gelukkig begint de lucht langzamerhand weer te klaren en is het reizen langzamerhand weer mogelijk! 

Naast de reisbeperkingen was het binnenhalen van kwalitatieve leads ook best een uitdaging. Omdat het gaat om een product in een hogere prijsklasse, leiden de leads niet altijd tot het gewenste resultaat. Het is namelijk zo dat wanneer iemand reisinformatie aanvraagt dit niet altijd resulteert in een geboekte reis. 

Oplossing

Wij gingen aan de slag met deze uitdagingen. Denken vanuit de behoefte in plaats van het aanbod” werd onze kapstok. In praktijk hebben we het proces opgesplitst in drie fasen: de oriëntatiefase, overwegingsfase en de beslissingsfase.

De eerste fase noemen we ook wel de inspiratiefase. Een reis plannen begint met een idee bij velen, nog niet eens met een concreet plan. In deze fase willen we inspelen op mensen die nu nog niet in aanraking komen met Untamed.

Mensen die al een stap verder zijn in het beslissingstraject hebben waarschijnlijk een keus gemaakt voor een bepaalde bestemming. Voor veel mensen zijn een aantal zaken nog onzeker, zoals wat voor reis het wordt en op welke aanbieder ze ingaan. Met een goede online strategie kunnen we inspelen op deze punten.

Beslissingsfase

Tot slot is daar de beslissingsfase. In deze fase is de keuze voor de bestemming gemaakt en is het belangrijk dat Untamed Travelling wordt gekozen als organisatie. Door met behulp van remarketing mensen te triggeren die op de website zijn geweest en passende advertenties per persoon te laten zien willen we zorgen dat men de organisatie niet zal vergeten. 

Image

Resultaat

Tijdens onzekere maanden bleven we intensief contact houden met elkaar. De afstemming begint zijn vruchten af te werpen: we zien dat de resultaten snel toenemen door de wijzigingen die we hebben aangebracht in de campagnestructuur van Untamed Travelling. Het is zelfs zo dat 78% van alle aanvragen die worden ontvangen voorkomen uit Google Ads. 

Nu de wereld van exclusieve reizen geleidelijk aan weer open gaat is het aan ons om deze onder de aandacht te brengen. En dat doen we graag!

GERELATEERDE CASES

Hoe ziet een
samenwerking
eruit?

Betrokken. Resultaatgericht. Ambitieus. Samenwerken met de performance marketeers van Yellowhawk betekend in feite dat je er collega’s bij krijgt. Dit is wat je concreet kan verwachten;

GET HOOKED

Onze aanpak

Heldere en concrete groei-prognoses ( Je weet vooraf wat je kan verwachten).

Een vast moment om de resultaten te bespreken met elkaar (videocall.)

We geven proactief aan waar er ruimte is voor verbetering, zowel op campagne-niveau als qua budget-besteding.

We nemen je als opdrachtgever mee in het inhoudelijke proces (kennisdeling).