YELLOWHAWK WORDT ONDERDEEL VAN ZIGT

NIEUWS

Performance marketingbureau Yellowhawk is vanaf heden onderdeel van ZIGT. Het in Tilburg gevestigde bureau heeft een sterke focus op search advertising en richt zich met name op bedrijven met ambitieuze groeiambities en een sterke afhankelijkheid van online kanalen. Yellowhawk zelf is ook hard aan het groeien en heeft in ZIGT een partner gevonden die deze groei kan faciliteren.

Roy Das en Sjors Bours, oprichters en dagelijks leidinggevenden, blijven actief betrokken als Directors bij Yellowhawk en ZIGT. De fusie stelt Roy en Sjors in de gelegenheid om een uitgebreider pakket aan diensten aan te bieden aan zowel het toekomstige als het huidige klantenbestand van Yellowhawk. ZIGT plukt de vruchten van de expertise en ervaring van Yellowhawk op het gebied van search advertising en online performance, en wordt in een klap een aantrekkelijke werkgever in het zuiden van het land. Tilburg is een van de belangrijkste studentensteden in Nederland en daarmee een bron van jong marketing en media talent. De aanwezigheid van ZIGT in Tilburg biedt zowel startende als ervaren communicatieprofessionals de toegang tot landelijke opdrachtgevers en de mooiste cases uit ons vak.

Een team

Nicky Levinschi, Managing Director van ZIGT Performance; “De acquisitie van Yellowhawk is een logische stap voor ons. Roy en Sjors en hun collega’s zijn goede bekenden van met name ons team in Utrecht, waar we al jaren actief samenwerken op een aantal mooie klantprojecten. Onze werkwijzen sluiten dan ook perfect op elkaar aan. Het voelde altijd al alsof we een team waren en we zijn erg blij dat dit nu officieel zo is.

Roy Das, mede-oprichter van Yellowhawk: “De toetreding van Yellowhawk binnen ZIGT voelt vertrouwd vanwege de jarenlange samenwerking met het team in Utrecht. We zien veel potentie in deze volgende stap met ZIGT als strategische partij en de brede specialistische kennis die wij hiermee in huis halen. Het stelt ons in staat om te accelereren en opdrachtgevers nog beter te bedienen in een veranderende markt. We kijken er naar uit om onze nieuwe collega’s in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem en Brussel te ontmoeten.”

De overname van Yellowhawk is de derde in een reeks van overnames door ZIGT om de performance tak uit te breiden. Eerder al werden het Utrechtse Created First en het Arnhemse Pure Internet Marketing verwelkomd door de ZIGT collega’s.

GERELATEERDE BERICHTEN

NIEUWS
BeReal: wat is de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf?
De app die maar één keer per dag je aandacht vraagt. De app waarbij je…
NIEUWS
BINNENKORT: Google Web Stories
Hoe kan het ook anders, ook Google heeft de optie “story” uitgerold. Je bent vast…
NIEUWS
YELLOWHAWK WORDT ONDERDEEL VAN ZIGT
Performance marketingbureau Yellowhawk is vanaf heden onderdeel van ZIGT. Het in Tilburg gevestigde bureau heeft…
NIEUWS
Wat zijn Youtube Shorts en hoe gebruik je ze?
Elke maand wordt Youtube wereldwijd door twee biljoen gebruikers bezocht en daarmee is het het…
NIEUWS
Wat is Google Analytics 4 en wat houdt het in?
Voordat we Google Analytics 4 uiteenzetten, beginnen we bij het begin. Sinds 2013 wordt Google…
NIEUWS
Google Analytics 4: waarom zou je upgraden?
We hebben je eerder verteld over Google Analytics 4. Daarbij hebben we al een aantal…
NIEUWS
Google Premier Partner 2022!
Als Yellowhawk hebben we de eer om Premier Partner te zijn van Google. Dit betekent…
NIEUWS
Marketing in de Metaverse: hoe werkt het?
De Metaverse: een virtuele wereld waarin mensen zich kunnen uiten als avatar. Een plek van…
1 / 9