Google Premier Partner 2022!

NIEUWS

Als Yellowhawk hebben we de eer om Premier Partner te zijn van Google. Dit betekent dat we als bedrijf tot de beste 3% van de partners horen!

De Premier Partner-badge geeft aan dat wij worden erkend als bedrijf dat topprestaties levert in ons land, én dat wij beschikken over actuele expertise op het gebied van Google-Ads. 

Als Google Partner wordt een bedrijf erkend omdat het de maximale campagneresultaten voor hun klanten behaalt, meer klanten werft door de campagnes van klanten goed te onderhouden en vaardigheden aantoont met certificeringen.

Als Premier Partner moet je voldoen aan het bovenstaande én dus ook nog eens bij de beste 3% horen. Dit wordt ten eerste bepaald door klantgroei: gemeten aan de hand van uitgaven aan advertenties op jaarbasis en de uitgaven aan advertenties onder nieuwe Google Ads-klanten. Ook klantbehoud en jaarlijkse uitgaven aan advertenties tellen mee. Tot slot is productdiversificatie een belangrijk aspect. Dit houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van advertenties buiten de “zoeken” optie, zoals Display, Apps, Video en Shopping.

Google waardeert ons als partner, ben jij de volgende? #GETHOOKED

GERELATEERDE BERICHTEN

NIEUWS
Google Premier Partner 2022!
Als Yellowhawk hebben we de eer om Premier Partner te zijn van Google. Dit betekent…
NIEUWS
Marketing in de Metaverse: hoe werkt het?
De Metaverse: een virtuele wereld waarin mensen zich kunnen uiten als avatar. Een plek van…
1 / 9